Hier krijgen jullie de top 3, naar onze mening, trouw locaties van Nederland te zien.

De Soester Duinen.

foto van de soesterduinen

De Soester Duinen gelegen in Soestduinen maken jullie bruiloft uniek

De Soester Duinen  is een prachtige locatie in een schitterend natuurgebied, centraal in Nederland. Zeer goed bereikbaar met auto (slechts 5 minuten vanaf de A28) met gratis parkeergelegenheid voor uw gasten

Trouwen in de duinen van Soestduinen

Onze locatie is een officiële trouwlocatie, maar trouwen in de duinen is écht uniek! Wat te denken van een ceremonie in het duingebied en daarna een toost in het bos. Het geheel verzorgde diner en feest vindt plaats in De Soester Duinen in de perfecte ruimte naar keuze.

Alles naar wens

Een persoonlijke manier van dienstverlening en aandacht voor jullie gasten vinden wij erg belangrijk. Eén van de belangrijkste momenten in jullie leven is jullie huwelijksdag, een dag om met veel oog voor detail en veel aandacht voor te bereiden. Onze persoonlijke begeleiding van bruidsparen, zorgt ervoor dat we veel ervaring hebben met feesten, diners, recepties en andere evenementen die in de Soester Duinen plaatsvinden. Het zal  jullie en jullie gasten aan niets ontbreken.  Aan de hand van jullie wensen en de mogelijkheden stellen wij een receptie, feestavond of diner samen. Speciaal voor kinderen hebben wij verschillende speelmogelijkheden  met springkussen, sjoelbak, knutseltafels en allerlei spellen. Zo genieten ook de kinderen optimaal!
Bij zo’n prachtig feest is het belangrijk dat de bruidsmoeder er fantastisch uitziet, voor de beste bruidsmoederkleding opmaat kunt u terecht bij Jos Exler couture. Jos Exler maakt de prachtigste bruidsmoederkleding opmaat, kijk hier voor meer.

Landgoed Huis de Voorst

Beleef jullie grote dag op jullie eigen Landgoed voor één dag. Dit zonder clichés in een gemoedelijke sfeer met een ongekende privacy of het nu gaat om de ceremonie, het loungen in de tuinen, de fotoreportage of het diner. 

In het midden van Nederland ligt Landgoed Huis de Voorst, verborgen in een prachtig natuurgebied. Ons Landgoed biedt een unieke beleving, die de mooiste dag van jullie leven onvergetelijk maakt. Samen met jullie creëren wij een zeer persoonlijke dag in ongekende sferen, of het nu gaat om de ceremonie, het diner of een spetterend feest.

Trouwen & loungen in de tuinen
Tussen de prachtige Engelse landschapstuinen en adembenemende plekken welke omringd worden door de slotgracht kunnen jullie genieten van ongekende privacy. Kom binnen via de vergulden poorten met zijn oude toegangsbrug & geniet van het uitzicht op het paleis en de landschapstuinen met zijn Frans Engelse architectuur.

Elk plekje op ons Landgoed vormt de ideale setting om te trouwen en geeft de mogelijkheid de ceremonie in eigen stijl te realiseren. Gedurende jullie dag maken jullie gebruik van de gehele tuin om te loungen of sfeervol te dineren. Uiteraard horen hier leuke tuinactiviteiten bij, die kenmerkend zijn voor de geschiedenis van ons huis. Samen met jullie gasten er even tussenuit en gezellig met een van onze bootjes over het water? Ook dit is mogelijk en maken jullie een romantisch ritje door het landschap waarin onze schipper anekdotes verteld over de geschiedenis van ons huis en de omgeving. Een unieke ongekende ervaring. Onze drie eigen klassieke houten boten varen u langs de mooiste & meest romantische landschappen aan de rivier de Berkel.
Onze sfeervolle zalen
De diversiteit aan sfeervolle kamers en zalen biedt jullie mogelijkheid om te genieten in de door jullie gewenste sfeer, die past bij jullie en jullie gasten.  Laat je betoveren door de prachtige kleurrijke, lichte kamers en geniet van de huiselijke sfeer. Elke ruimte heeft zijn eigen identiteit waardoor jullie gasten kunnen genieten van een warme ongekende sfeerGeen saai moment en belevenis puur.

Slot Doddendael

Maak van jullie huwelijk een sprookjeshuwelijk en trouw in een echt kasteel. Op slechts 8 km van Nijmegen ligt het prachtige middeleeuwse kasteel ‘Slot Doddendael’.


Slot Doddendael ligt geheel verscholen voor de buitenwereld in het rivierenlandschap van Maas en Waal op slechts 5 autominuten van de A50 en A73. Een statige oprijlaan, lisdodden in de gracht, monumentale bomen op het landgoed, waanzinnige boomgaard en het witte slot met de bijgebouwen maken de idylle compleet.

Boomgaard – festival wedding
In de boomgaard staat onze prachtige buitenlocatie “Dodden-Binnen-Buiten”. Een stretchtent waar jullie de gehele dag gebruik van kunnen maken voor een festival wedding inclusief foodtrucks of wellicht heerlijk Italiaans lunchen aan lange tafels. Ook voor een borrel of zelfs tuinfeest tot middernacht inclusief muziek zijn er tal van mogelijkheden. Uiteraard maken we altijd een mooi weer-slecht weer scenario!

Kasteel
Trouwen in de Ridderzaal, een gezellige borrel in het Arsenaal, intiem dineren in de Slotkelder en een bruisend feest in ‘t Spijcker, wie geniet daar niet van? Bij mooi weer buiten trouwen onder de kastanjeboom of in de boomgaard en kan de bruidstaart op de binnenplaats of in de tuin worden aangesneden.

Bij Slot Doddendael kun je terecht met een klein gezelschap in een intieme ruimte of voor een grandioos huwelijksfeest tot 650 personen. De medewerkers van Slot Doddendael helpen jullie graag bij de organisatie van jullie huwelijksviering voor de best day ever! 


Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *